Webinar Architectuur is dood!

1 juni 2022

Synopsis

Als je al een tijdje rondloopt in de wereld van IT-architectuur, ken je de discussies vast. Architecten zijn professionele remmers en in een agile wereld eigenlijk overbodig. Na jarenlang als ‘niet meer van deze tijd’ te zijn beschouwd, geeft de huidige ontwikkeling architectuur het podium dat het verdient: als raadgever van de business. Jordy Dekker neemt je in deze sessie mee op reis en toont je hoe de architect gids en inspirator kan zijn om de organisatie bij de hand nemen naar de behoeften van de 21e eeuw. Jordy is Enterprise Architect en chief evangelist bij ValueBlue.

Downloads

Handout

Meer uit de Kennisbank

Webinar Leading Architects

Webinar Best of both worlds

Webinar Onderscheid data of info is onzin!

Data en Data mesh als de basis voor een gezond financieel stelsel in Nederland

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven