KADER42 on Discord

KADER42 is de kennishub vóór en dóór IT-professionals. Dat maken wij onder andere waar met een online platform waarop professionals elkaar kunnen vinden. In de keuze en selectie ervan stond voorop dat onze tool niet werk-gerelateerd moet zijn. Geen Teams, geen Yammer, geen LinkedIn, geen Zoom maar een 24/7 community waarmee tekst, spraak en video mogelijk is. Flexibel, veilig en schaalbaar. Voorzien van een user-app voor Windows, Mac, IOS, Android en Linux (want we zijn en blijven IT’ers).
KADER42 heeft gekozen voor Discord. Discord is een freeware instant messaging- en VoIP-applicatie en digitaal distributieplatform dat ontworpen is voor het creëren van virtuele gemeenschappen, variërend van gamers tot onderwijs en bedrijven. Discord is gespecialiseerd in tekst-, beeld-, video- en audiocommunicatie tussen gebruikers in een gebruikersgroep. Je kunt KADER42 Discord 24/7 gebruiken, of je nu wel of nog niet bij ons bent aangesloten. Maak je Discord-account aan, meldt je aan op onze Discord-server en kom zo in contact met vakgenoten. Of je nu zelfstandig bent of in loondienst; Stel je vraag, daag anderen uit, discussieer mee en ontwikkel je zelf door. Wij willen veel meer met onze Discord gaan doen, meer discussie, meer uitwisseling van kennis en vooral meer online netwerken. Doe mee! Je bent van harte welkom.

Handleiding Discord

  1. Klik op deze uitnodigingslink
  2. Optioneel: installeer de Discord app
  3. Optioneel: Supportpagina Discord

Huisregelement KADER42

Doelstelling is om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en vooral om met elkaar een levende online community te bouwen. Met een paar simpele huisregels moet dat lukken.

  1. Vrijheid is voor iedere IT-professional heel erg belangrijk. Respecteer daarom ieders vrijheid, overtuiging en mening.
  2. We zijn hier allemaal om iets van elkaar te leren en om samen een community te bouwen. Als een reactie of een post niet goed aanvoelt, dan is die dat waarschijnlijk ook niet.
    #open-coffee is bedoeld voor ontspanning. Politiek, religie en andere ‘zware’ onderwerpen graag met mate. En houd de emoties in bedwang.
  3. Je kunt KADER42 Discord 24/7 gebruiken, of je nu wel of nog niet bij ons bent aangesloten. Maak je Discord-account aan, meldt je aan op onze Discord-server en kom zo in contact met vakgenoten. Of je nu zelfstandig bent of in loondienst; Stel je vraag, daag anderen uit, discussieer mee en ontwikkel je zelf door.

Eerstvolgende events

Geen evenementen gevonden!

word lid van de grootste IT-Community van Nederland.

Discord wordt ondersteund op Windows, macOS, Android, iOS, iPadOS, Linux en in webbrowsers. Op 21 juli 2019 waren er meer dan 250 miljoen geregistreerde gebruikers van de software.

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven