Power to the people

De
Grootste
IT-community
Van Nederland
Welkom bij KADER42! Met een grote groep IT-professionals vormen wij een actieve community. We delen kennis, werken samen en ontmoeten elkaar regelmatig om te spreken over actuele ontwikkelingen.

Wat?

Als netwerk van IT-professionals wisselen we ideeën en informatie uit. Tijdens onze tweewekelijkse online Open Coffee bijvoorbeeld. Maar ook door webinars, workshops en publicaties.

Heb jij een lumineus idee of heb je een klankbord nodig? Deel jouw expertise en vragen in een (online) bijeenkomst! En heeft een opdrachtgever een complex IT-vraagstuk en is die unieke expertise binnen de community beschikbaar? We zorgen er graag voor dat vraag en antwoord elkaar vinden.

Voor wie?

Ben jij werkzaam als IT-professional? Dan ken je als geen ander het belang van samen-werking. Want kennis is macht in een sector waar ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Wil jij graag je kennis delen of uitbreiden, ben je op zoek naar samen-werkingen of vind je het fijn om met collega’s te spreken over IT-gerelateerde onderwerpen? Welkom bij KADER42!

Daarom lid worden

Wat anderen zeggen over KADER42

"De kennishub KADER42 is een efficiënt platform om kennis en ervaring in de wereld van Business en IT te toetsen met professionals in Nederland en Vlaanderen. De inhoudelijke variëteit en complementariteit aan onderwerpen dragen bij tot een hoger maturiteitsniveau bij het analyseren, bouwen en managen van informatiseringsprojecten en IT-systemen."

Hendrik Van Steenkiste
Audit & Advice Bureau Enigma & Partners BV

"De manier waarop KADER42 werkt is een verademing in vergelijking met die van een aantal andere partijen! Zeer transparant en met kennis van zaken!"

Robin Hildebrand
Interim ICT-architect en CTO

Ook iets bijdragen?

Ben jij IT-professional of heb je een andere link met de IT-community, vanuit welk perspectief dan ook? Wij houden van goede verhalen en enthousiaste bijdrages! Voel je vrij om contact op te nemen wanneer je graag iets deelt van jouw kennis en expertise.

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven