Power to the people

De
Grootste
IT-community
Van Nederland
Welkom bij KADER42! Met een grote groep IT-professionals vormen wij een actieve community. We delen kennis, werken samen en ontmoeten elkaar regelmatig om te spreken over actuele ontwikkelingen.

Wat?

Als netwerk van IT-professionals wisselen we ideeën en informatie uit. Tijdens onze tweewekelijkse online Open Coffee bijvoorbeeld. Maar ook door webinars, workshops en publicaties.

Heb jij een lumineus idee of heb je een klankbord nodig? Deel jouw expertise en vragen in een (online) bijeenkomst! En heeft een opdrachtgever een complex IT-vraagstuk en is die unieke expertise binnen de community beschikbaar? We zorgen er graag voor dat vraag en antwoord elkaar vinden.

Voor wie?

Ben jij werkzaam als IT-professional? Dan ken je als geen ander het belang van samen-werking. Want kennis is macht in een sector waar ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Wil jij graag je kennis delen of uitbreiden, ben je op zoek naar samen-werkingen of vind je het fijn om met collega’s te spreken over IT-gerelateerde onderwerpen? Welkom bij KADER42!

Daarom lid worden

Wat anderen zeggen over KADER42

"KADER42 gefeliciteerd met jullie 1ste jaar, nog 41 jaar te gaan 😊. Over mijn goede ervaringen met KADER42 kan ik kort zijn: Korte lijnen, Kort op de bal, Kort maar krachtig."
Nick van Rossum
Movares
"KADER42: mooi initiatief in deze tijd van vaak geïsoleerd werken. Samen werken en samen leren is noodzakelijk om het vakgebied naar een hoger plan te trekken, Concept werkt ook bij ons als ideeënfabriek!"
Paul kool
Newpenguins.nl
"Bij KADER42 draait het om mensen die professioneel iets goeds willen toevoegen. Zij zoeken precies het kader buiten de kaders waar een opdrachtgever bij gebaat is: invulling van een totaalplaatje in plaats van aanvinken van optie-velden. Ik kan oprecht zeggen: je ziet het pas als je het door hebt. KADER42 heeft het door."
Jeroen Entken
Think-about-IT
"KADER42 is als initiatief uniek in zijn soort omdat het kennis gebruikt als middel om matching op dit niveau efficiënter te maken!"
Klaas Brongers
KNVI

Ook iets bijdragen?

Ben jij IT-professional of heb je een andere link met de IT-community, vanuit welk perspectief dan ook? Wij houden van goede verhalen en enthousiaste bijdrages! Voel je vrij om contact op te nemen wanneer je graag iets deelt van jouw kennis en expertise.

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven