Ons doel

Power to the people

De wereld van IT staat al jarenlang op z’n kop. Flinke tekorten aan goede vakmensen zorgen ervoor dat IT’ers doelwit zijn geworden van recruiters met mooie praatjes. Het draait veelal om grote marges, loze beloftes en eenzame functies, terwijl het éigenlijk moet gaan om de vakspecialist en zijn ontwikkeling.

Wij gaan het anders doen: het is tijd om de regie terug te nemen. Om de IT weer om IT’ers te laten draaien. Om elkaar te inspireren en te helpen, om te innoveren en te creëren. KADER42 is de grootste IT-community van Nederland, waarin het delen van kennis centraal staat en we alles faciliteren wat de moderne
IT-professional nodig heeft om succesvol te zijn.

Zo helpen we onze vakgenoten aan een netwerk van gelijkgestemden. Aan een community die alles biedt: van inhoudelijke kennis tot praktische ondersteuning en van gericht advies tot toffe opdrachten en functies. Laten we ons verenigen en de krachten bundelen. The sky is the limit.

Een kader is bedoeld om iets te omvatten. De zaak die omvat wordt, is gewoonlijk complexer, belangrijker of gedetailleerder dan het kader. Het kader kan dienen als inperking, afscherming of bescherming, of ook ter verduidelijking of verfraaiing. Het kader duidt ook de mensen aan binnen een organisatie, die goed zijn opgeleid.

“This planet has – or rather had – a problem, which was this: most of the people living on it were unhappy for pretty much of the time. Many solutions were suggested for this problem, but most of these were largely concerned with the movement of small green pieces of paper, which was odd because on the whole it wasn’t the small green pieces of paper that were unhappy.”

Wij zijn

Hans
spaander

Hans Spaander brengt zijn jarenlange ervaring in de IT-sector mee. Zijn expertise benadrukt het belang van het samenbrengen van mensen om aan gemeenschappelijke doelen te werken. Voor Hans is KADER42 daarom dé uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Hij maakt graag kennis met je!

Jan van Vugt
Jan
van vugt

Na een carrière die ruim 35 jaar omspant op het snijvlak van business en IT wil Jan iets teruggeven. Met veel ervaring in advieswerk, programma en projectmanagement richt hij zich nu vooral op het uitbouwen van onze IT-community, de kennissessies en artikelen in de kennisbank. Hij luistert graag naar jouw verhaal en is altijd bereid om mee te denken.

Wendy

Akkerman

Wendy is met haar +16 jaar ervaring in de recruitmentwereld een betrouwbare partner voor het vinden van de juiste professionals. Samen met haar team ontzorgt zij bedrijven en organisaties met hun specifieke recruitment vraagstukken, social media marketing en arbeidsmarktcommunicatie breed. Tevens en biedt zij ondersteuning met haar uitgebreide recruitmentkennis- en kunde op verbeteringen in proces en teamcoaching.

Partners

Marjon

Oostwouder

Marjon is een allround Recruitment- & Content Specialist met ervaring in Sourcing, Recruitment Marketing en het creëren van content – in de breedste zin van het woord – rondom de arbeidsmarkt.

 

Edwin

van Gorp

Door de vele digitale ontwikkelingen hebben organisaties behoefte aan change leaders. Sterke architecten met een duidelijke visie, met overzicht en inzicht, die opdrachtgevers weten te overtuigen van de architectuurrichting. Architecten die op kunnen treden als trusted advisor en teams de juiste richting op laten bewegen. Edwin traint architecten juist op deze vlakken en is onze partner van leadingarchitects.net

Daniël

Jumelet

it2fit is een autoriteit op het gebied van architectuur in Nederland en heeft o.a. een eigen methodiek ontwikkeld (OIAM). Daniël is auteur van ‘Leve(n)de architectuur’ en staat al meer dan 20 jaar organisaties bij als IT-architect. 

it2fit.nl

John

Immerzeel

John is een van oprichters van KADER42. In 2024 is zijn rol binnen KADER42 op eigen verzoek afgebouwd en is hij uitsluitend organisator van de kennissessies voor en door IT-architecten.

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven