Ons doel

Power to the people

De wereld van IT staat al jarenlang op z’n kop. Flinke tekorten aan goede vakmensen zorgen ervoor dat IT’ers doelwit zijn geworden van recruiters met mooie praatjes. Het draait veelal om grote marges, loze beloftes en eenzame functies, terwijl het éigenlijk moet gaan om de vakspecialist en zijn ontwikkeling.

Wij gaan het anders doen: het is tijd om de regie terug te nemen. Om de IT weer om IT’ers te laten draaien. Om elkaar te inspireren en te helpen, om te innoveren en te creëren. KADER42 is de grootste IT-community van Nederland, waarin het delen van kennis centraal staat en we alles faciliteren wat de moderne
IT-professional nodig heeft om succesvol te zijn.

Zo helpen we onze vakgenoten aan een netwerk van gelijkgestemden. Aan een community die alles biedt: van inhoudelijke kennis tot praktische ondersteuning en van gericht advies tot toffe opdrachten en functies. Laten we ons verenigen en de krachten bundelen. The sky is the limit.

Een kader is bedoeld om iets te omvatten. De zaak die omvat wordt, is gewoonlijk complexer, belangrijker of gedetailleerder dan het kader. Het kader kan dienen als inperking, afscherming of bescherming, of ook ter verduidelijking of verfraaiing. Het kader duidt ook de mensen aan binnen een organisatie, die goed zijn opgeleid.

“This planet has – or rather had – a problem, which was this: most of the people living on it were unhappy for pretty much of the time. Many solutions were suggested for this problem, but most of these were largely concerned with the movement of small green pieces of paper, which was odd because on the whole it wasn’t the small green pieces of paper that were unhappy.”

Inititiefnemers

John
Immerzeel
John Immerzeel is een doorgewinterde IT-professional die enthousiast wordt van het werken met mensen. Transparantie en betrouwbaarheid zijn voor hem belangrijke waarden in het contact met vakgenoten. Hij drinkt graag een kopje koffie met je om kennis te maken!
Hans
spaander
Ook Hans Spaander heeft jarenlange ervaring in de IT-wereld. Precies daardoor kent hij het belang van mensen bij elkaar brengen en samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. KADER42 is voor Hans daarom de plek om te ontmoeten en kennis te delen. Hij leert je graag kennen!
Jan van Vugt
Jan
van vugt

Jan van Vugt geniet ervan om kennis en ervaring over te brengen op anderen. Als drijvende kracht achter grote projecten binnen de tele-communicatie en ICT weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat vraag en aanbod elkaar vinden. Daarom is hij enthousiaste medeoprichter van KADER42. Jan hoort graag meer over jouw verhaal!

Partners

Edwin
van Gorp
Leading Architects
leadingarchitects.net
Klaas Brongers
Klaas
Brongers
KNVI
knvi.nl

Daniël

Jumelet

it2fit is een autoriteit op het gebied van architectuur in Nederland en heeft o.a. een eigen methodiek ontwikkeld (OIAM). Daniël is auteur van ‘Leve(n)de architectuur’ en staat al meer dan 20 jaar organisaties bij als IT-architect. 

it2fit.nl

Jouw
Profiel

Hier kan jouw profiel staan! Werk je samen met KADER42 en wil je ook hier in de picture staan? Wij nemen je graag op in onze partnerlijst.

KADER42.nl

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven