Architectuur Digitale Overheid

4 oktober 2023

Synopsis

“De overheid” bestaat uit zo’n 1600 organisaties. Zij raken digitaal steeds meer met elkaar verstrengeld. Dat vraagt een gemeenschappelijke architectuur. Onder auspiciën van de Architectuurraad Digitale Overheid is onlangs een document opgesteld, waarin belangrijke uitgangspunten, afspraken, standaarden en voorzieningen zijn beschreven, die samen invulling geven aan de architectuur van de digitale overheid in 2030. 

Guido Bayens neemt je in een snelle vogelvlucht mee door deze architectuur. Het draait daarbij steeds om twee vragen: “Wat willen we bereiken?” en “Hoe gaan we dat realiseren?” 

Downloads

Handout

Video

Video (Youtube)

Meer uit de Kennisbank

Webinar Ebony and Ivory

Webinar Onderscheid data of info is onzin!

Wat heeft architectuur met Servicemanagement te maken? Niets toch?

Data en Data mesh als de basis voor een gezond financieel stelsel in Nederland

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven