Wat verwacht de CIO van de Enterprise Architect 2.0?

8 maart 2023

Synopsis

Precies een jaar geleden deelde André Veelders in een kennissessie de tussenresultaten van zijn Master onderzoek naar de nieuwe rol van de Enterprise Architect. Inmiddels is het onderzoek afgerond en de master in de pocket.

In deze sessie presenteert Andre de resultaten van zijn kwalitatief onderzoek over de toegevoegde waarde van de Enterprise Architect in het beslissingsproces van IT-investeringen in de private sector. Hij geeft inzicht in datgene wat de uiteindelijke beslisser verwacht van de Enterprise Architect

 

Andre Veelders werkt al vele jaren in onze IT-sector, waarbij de laatste jaren de interesse voor het vakgebied Enterprise Architectuur vooral de boventoon heeft gevoerd.. André is opleidingsmanager bij het instituut voor ICT aan de Hogeschool Utrecht.

Downloads

Handout

Video

Video (Youtube)

Meer uit de Kennisbank

Webinar DevOps

Wat heeft architectuur met Servicemanagement te maken? Niets toch?

Webinar Leve(n)de IT-architectuur

Data en Data mesh als de basis voor een gezond financieel stelsel in Nederland

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven