Geen digitale transformatie zonder ecosysteem architectuur

5 april 2023

Synopsis

In de wereld van vandaag, waarin alles beter, sneller, goedkoper, klantgerichter moet , nemen de volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit van de organisatie context steeds meer toe. Organisaties moeten in die wereld vooral nóg ‘wendbaarder’ worden. 

Hoe helpt nu het inzetten van business architectuur verrijkt met ecosysteem denken om deze grote vraagstukken aan te pakken? Wat kunnen organisaties leren van natuurlijke ecosystemen om met de grote maatschappelijke uitdagingen om te gaan?

 Martijn van Glabbeek (Bizz4motion) helpt al jaren organisaties door nu juist dít te doen. Business architectuur verrijken met Ecosysteem denken. Hij werkt als architect bij het programma Digitale Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO). Hij deelt in deze sessie zijn verfrissende blik op het traditionele architectuurdenken en op deze manier van werken, met voorbeelden uit het programma. 

Downloads

Handout

Meer uit de Kennisbank

Architecten aan het stuur!

Zo! Nog één keer Digitale Transformatie, maar nu concreet!

Webinar DevOps

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Spel met grenzen! Waar ligt jouw grens?

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven