Spel met grenzen! Waar ligt jouw grens?

14 december 2023

Synopsis

In de donkere dagen voor kerst hadden we 13 december een bijzondere kennissessie! Leer hoe je vanuit innerlijke grensbeleving keuzes maakt die er toe doen in je werk en leven.

Joost Sliphorst is executive coach en begeleider van workshops persoonlijke effectiviteit en ziet ze dagelijks, de grensoverschrijdingen.Hij vraagt zich af of grensoverschrijding niet van alle tijden is. Deze korte workshop over dit thema is een sneak preview van zijn a.s. boek ‘Over Grenzen Gesproken’. Een lichtpuntje op een donker thema.

Joost is een Jungiaans Analytisch Therapeut, coach en trainer, maar ook getransformeerde business-professional met passie voor het menselijk potentieel. Zijn insteek is het betrekken en vooropstellen van de mens in verandering. *

Downloads

Handout

Meer uit de Kennisbank

Webinar Ebony and Ivory

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Wat verwacht de CIO van de Enterprise Architect 2.0?

Data en Data mesh als de basis voor een gezond financieel stelsel in Nederland

Architecten aan het stuur!

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven