Zo! Nog één keer Digitale Transformatie, maar nu concreet!

3 mei 2023

Synopsis

Gevoed door de groei van bestaande Tech Entrepreneurs en het ontstaan van nieuwe als Paypal, Palantir, Tesla, Confluent en vele anderen, heeft Amerika een flinke voorsprong als het gaat om Digitale Transformaties. Europa – en dus Nederland – staat nog steeds een beetje in de kinderschoenen. Aan de hand van het succesverhaal van John Deere, dat ongeveer 10 jaar geleden aan deze digitale reis begon, behandelt Steef Klein in deze presentatie een aantal (rand-)voorwaarden (strategisch, financieel en qua architectuur) voor een succesvolle transformatie. En geeft hij inzicht in de stappen die genomen moeten worden om dit bedrijfsmodel succesvol te laten zijn. Steef heeft vele jaren ervaring als IT-Director en Business/IT Strategist. Hij heeft diverse nationale – en internationale presentaties gegeven over de invloed van IT op bedrijfsprocessen.

Downloads

Handout

Meer uit de Kennisbank

Webinar Filosofie van projectmanagement

Webinar 5G Presentatie

Architectuur Digitale Overheid

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Architecten aan het stuur!

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven