Met scenarioplanning in architectuur kan je complexiteit beter aan!

7 juni 2023

Synopsis

Harold Lijten is ervan overtuigd dat het toepassen van Scenario Planning je helpt onzekere veranderingen te borgen als opties binnen je architectuur. En dat dit ook helpt toekomstige complexiteit te verminderen. In deze sessie neemt hij je mee in hoe je dat dan doet.

Harold heeft in de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de toepassing en het effect van scenarioplanning in de architectuur. Hij past deze kennis al jaren toe tijdens zijn werk als architect in de financiële wereld. Harold is werkzaam bij Nationale Nederlanden als Domein Architect Hypotheken en Consumptief Krediet.

 

Downloads

Handout

Meer uit de Kennisbank

Webinar Onderscheid data of info is onzin!

Data en Data mesh als de basis voor een gezond financieel stelsel in Nederland

Zo! Nog één keer Digitale Transformatie, maar nu concreet!

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Architecten aan het stuur!

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven