Webinar Digitale transformatie

7 december 2022

Synopsis

Veel organisaties hebben programma’s lopen die een digitale transformatie moeten bewerkstelligen. Martin van den Berg en Klaas Brongers geven aan wat nodig is om een digitale transformatie succesvol uit te voeren. Daarbij putten zij uit onderzoek en ervaring.

Martin van den Berg is associate professor bij het lectoraat Artificial Intelligence van de Hogeschool Utrecht en is fellow bij de KNVI.

Klaas Brongers is lid van de Raad van Advies van de KNVI, is aangesloten bij het lectoraat Procesinnovatie en Informatiesystemen van de Hogeschool Utrecht en voorzitter van de stichting Climbing the Right Tree.

Downloads

Handout

Meer uit de Kennisbank

Zo! Nog één keer Digitale Transformatie, maar nu concreet!

Webinar Digitale transformatie

Webinar Good Architecture

Spel met grenzen! Waar ligt jouw grens?

Wat heeft architectuur met Servicemanagement te maken? Niets toch?

Heb jij een IT-vraagstuk waar je alleen niet uitkomt? Heb je een leuk initiatief dat je graag ontwikkelt? Kun je niet altijd de juiste mensen vinden voor jouw opdracht en wil je daarom je netwerk binnen de IT-sector uitbreiden?
Word dan ook partner van Kader42!

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven