Power to the people

De
Grootste
IT-community
Van Nederland
Header helden KADER42

Eerstvolgende events

Geen evenementen gevonden!
Interesse

in één van onze events?

Introductie

Welkom bij KADER42! Met een grote groep IT-professionals vormen wij een actieve community. We delen kennis, werken samen en ontmoeten elkaar regelmatig online om bij te praten over actuele ontwikkelingen.

KADER42 is een kennishub, verzamelplaats voor bevlogen vakgenoten, een knooppunt van vraag en aanbod en vooral een plek voor inspiratie. Met webinars, online ontmoetingen, workshops en publicaties houden we elkaar scherp en enthousiast.

Wat wij doen

Alle leden samen vormen KADER42. De community is daarom onze belangrijkste pijler. We ontmoeten elkaar tijdens events en kennis delen is een van onze belangrijkste doelen.

community

Al onze leden zijn actief in de IT-sector.
Elke twee weken is er een vrijblijvende online meeting. Tijdens deze open coffee is er regelmatig iemand van de leden of van buiten KADER42 die wat vertelt vanuit zijn of haar expertise. Ook is er ruimte om vragen te stellen of met vakgenoten te sparren over
IT-vraagstukken.

events

Naast de Open Coffee organiseren we ook regelmatig webinars of workshops. Zo houden we onszelf up-to-date en blijven we elkaar inspireren. Vakgenoten of mensen die op een andere manier een link hebben met de IT-wereld delen hun inzichten. En heb jij zelf een verhaal of idee? Dan ben je ook van harte welkom om het podium te pakken!

kennis delen

Kennis delen is een van de belangrijkste doelen van KADER42. Door van elkaars expertise te leren, maken we onszelf als IT-community sterker. Kennis delen doen we door de open coffees, webinars, workshops en onze kennisbank. Kwam jij ergens een goed artikel tegen of heb je een mooie tip? Deel het met de IT-community van KADER42!

Wij zijn KADER42

In de IT-sector loop je soms aan tegen beperkende kaders. Hoge werkdruk, standaard­processen of weinig ruimte voor eigen inbreng of creativiteit. Dat is waarom KADER42 er is. Ons enige kader is ons gezamenlijke enthousiasme voor het IT-vak. Vanuit dit enthousiasme delen we onze kennis, kijken we met gezonde nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen in de branche en hebben we oog voor een verscheidenheid aan talenten, persoonlijkheden en achtergronden. We verdiepen onze kennis en vaardigheden met als doel innovatief vakmanschap te blijven uitoefenen.

“Kader42 stelt zich op als een partner. Helpt met het creëren van mooie opdrachten bij klanten en is actief betrokken tijdens inzetten. Ze denken mee en gaan voor een win-win situatie".

Ranco van Bommel
Scabble

Kennisbank

Data en Data mesh als de basis voor een gezond financieel stelsel in Nederland

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Architecten aan het stuur!

Data en Data mesh als de basis voor een gezond financieel stelsel in Nederland

Bedrijfsarchitectuur – Werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting

Word lid van de grootste
IT-community van Nederland

Heb jij ook behoefte aan verdiepende contacten met vakgenoten? En wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de IT-branche? Meld je dan aan en word gratis lid van de grootste IT-community van Nederland!

Scroll naar boven