Zo! Nog één keer Digitale Transformatie, maar nu concreet! Ochtendsessie

Datum

3 mei, 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 09:45

Host:

Organisator

Steef Klein
Steef Klein

Introductie

Gevoed door de groei van bestaande Tech Entrepreneurs en het ontstaan van nieuwe als Paypal, Palantir, Tesla, Confluent en vele anderen, heeft Amerika een flinke voorsprong als het gaat om Digitale Transformaties. Europa – en dus Nederland – staat nog steeds een beetje in de kinderschoenen.

Wat?

Het is al vaker gezegd, als de concurrent in jouw industrie verder is met zijn digitale transformatie dan je eigen organisatie, zijn de consequenties aanzienlijk. De waarde van iedere gebruiker in een digitaal ecosysteem wordt aanzienlijk vergroot ten opzichte van de traditionele B2B of B2C bedrijfsmodellen. Aan de hand van het succesverhaal van John Deere, dat ongeveer 10 jaar geleden aan deze digitale reis begon, behandelt Steef Klein in deze presentatie een aantal (rand-)voorwaarden (strategisch, financieel en qua architectuur) voor een succesvolle transformatie. En geeft hij inzicht in de stappen die genomen moeten worden om dit bedrijfsmodel succesvol te laten zijn. Concreet dus!

Voor wie?

Ben jij werkzaam als IT-professional? Dan ken je als geen ander het belang van samenwerking. Want kennis is macht in een sector waar ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Wil jij graag je kennis delen of uitbreiden, ben je op zoek naar samenwerkingen of vind je het fijn om met collega’s te spreken over IT-gerelateerde onderwerpen? Welkom bij KADER42! Participeer in onze kennissessies.

Programma

Urenschema

09:00 - 09:45
Kennissesssie
Drie kwartier geconcentreerde kennis en ervaring

Resultaat

– Onze Kennissessie is als altijd kort en krachtig (3 kwartier)
– Onze Kennissessie is online om ’s ochtends 9.00 uur en ’s avonds om 19.45 uur
– Sprekers met ervaring, pragmatisch zijn en met de voeten in de klei staan
– Je kunt je eigen koffie of thee drinken

Organisator

Steef Klein
Steef Klein

Host

Organisator

Steef Klein
Steef Klein

Steef Klein heeft vele jaren ervaring als IT-Director en Business/IT Strategist. Hij heeft diverse nationale – en internationale presentaties gegeven over de invloed van IT op bedrijfsprocessen. Daarnaast doet hij veel onderzoek naar de Digitale Transformatie bij bedrijven en heeft diverse ‘Whitepapers’ geschreven die te vinden zijn op ResearchGate.

We beginnen stipt op tijd met een introductie van de spreker. Er wordt altijd ruim tijd ingeruimd voor discussie, vragen en antwoorden. Kennissessies lopen via Teams en zijn altijd interactief. Iedereen komt aan bod!

Scroll naar boven