Spel met grenzen! Waar ligt jouw grens? Ochtendsessie

Datum

13 december, 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 09:45

Host:

Organisator

KADER42
KADER42

Introductie

In ons leven en in ons werk hebben we elke dag opnieuw te maken met andere mensen. In de omgang met elkaar worden we meer dan ooit geconfronteerd met het fenomeen grens en dus ook met grensoverschrijding. Hoe vaak overschrijd jij jouw grens? Of doet iemand anders dat? Overschrijd jij andermans grens wel eens? En ben je je daarvan dan altijd bewust?

Wat?

Het fenomeen ‘grens’ intrigeert! Nieuws, TV, social media, overal struikel je over dit fenomeen en ook de reacties hierop zijn niet van de lucht! ‘Waarom komt men er nu pas mee? Hoe heeft dit zo lang kunnen duren? Er is dus nog steeds weinig bekend over dit fenomeen. Aan de hand van een paar vragen krijg je in deze kennissessie meer inzicht in de begrippen ‘grens’ en ‘grensoverschrijding’ voor jezelf. Deze vragen gaan  jou helpen bij het maken van keuzes. Voor jezelf, maar ook voor je team(leden). Ook als je jouw eigen grenzen uitstekend bewaakt.

Voor wie?

In de donkere dagen voor kerst hebben we dit keer een bijzondere kennissessie voor jou! Leer hoe je vanuit innerlijke grensbeleving keuzes maakt die er toe doen in je werk en leven.

Programma

Urenschema

Over grenzen gesproken!

09:00 - 09:05
Inleiding
09:05 - 09:40
Workshop
09:40 - 09:45
Afronding en vragen

Resultaat

Iedere manager en professional, freelance en in vaste dienst, beschikt naast ‘hard skills’ ook over ‘soft skills’. Hoe ga je met andere mensen om, met leveranciers, met collega’s, met je directe baas en je team? Jouw succes staat of valt met jouw toolbox van soft skills. Gelijk heb je niet maar krijg je. KADER42 vindt het belangrijk om in onze kennissessies ook aandacht te schenken aan soft skills. Daarin werken we onder andere samen met Joost Sliphorst.

Organisator

KADER42
KADER42

Host

Organisator

KADER42
KADER42

Joost Sliphorst is executive coach en begeleider van workshops persoonlijke effectiviteit en ziet ze dagelijks, de grensoverschrijdingen. Hij vraagt zich af of grensoverschrijding niet van alle tijden is. Deze korte workshop over dit thema is een sneak preview van zijn a.s. boek ‘Over Grenzen Gesproken’. Een lichtpuntje op een donker thema. Joost voelt zich een tot Jungiaans Analytisch Therapeut, coach en trainer getransformeerde business-professional met passie voor het menselijk potentieel. Zijn insteek is het betrekken en vooropstellen van de mens in verandering.

Scroll naar boven