Leading the Change! Ochtendsessie

Datum

9 juni, 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 09:45

Host:

Introductie

Leading the change! – 8 stappen naar architecture leadership

Organisaties hebben een sterke behoefte aan change leaders die de digitale transformaties in goede bannen kunnen leiden. Jij als architect bent DE ideale persoon om deze rol van change leader op je te nemen: je bent vaak het “inhoudelijk geweten”, je overziet de complexiteit en samenhang en je hebt het architectuur vakmanschapom een verandering in goede banen te leiden. Dus: pak die kans!

Om de rol van change leader te kunnen pakken zijn sterke persoonlijke en leiderschapsvaardigheden een must. Je architectuurvakmanschap en je expertise is je basis, maar het verschil en echte impact maak je met sterke persoonlijke en leiderschapsvaardigheden. Hiermee ben je in staat om jouw visie over te brengen in een sterk verhaal, weet je mensen te overtuigen, kun je teams coachen en sta je veel sterker in je schoenen.

In dit Kader42 webinar krijg je 8 krachtige stappen aangereikt waarmee jij de go-to change leader kunt worden en zo kunt groeien van expert naar autoriteit. 8 stappen om vanuit je eigen kracht en expertise je zichtbaarheid en impact te vergroten en het verschil te gaan maken in elke organisatie.  Hierbij leer je geen trucjes die niet bij je passen, maar krijg je een aanpak aangereikt die uitgaat van je eigen sterke punten en natuurlijke voorkeuren. 

Het webinar is gericht op architecten, maar is zeker ook interessant voor elke expert die meer impact wil maken.

De sessie wordt verzorgd door Edwin van Gorp, lead architect in digitale transformaties en oprichter van het nieuwe platform Leading Architects, een uniek platform volledig gericht op de ontwikkeling van jou als architect.

Wat?

Voor wie?

Programma

Resultaat

Host

Scroll naar boven