Do’s and don’ts voor jouw CV en LinkedIn (ochtend)

Datum

20 januari, 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 09:45

Host:

Introductie

Bezieling, liftershandboek hoe jezelf te presenteren in je CV en LinkedIn

Hoe presenteer jij jezelf? Heb jij nog een CV uit het jaar nul? Zestien pagina’s citerend uit eigen werk? Een LinkedIn profiel met dat leuke vakantiefotootje met kek hoedje op en een Cuba Libre cocktail in je hand?

Heb je je überhaupt wel eens afgevraagd wat voor indruk je maakt met een matig CV, een niet gemotiveerde motivatiebrief en een slecht profiel op LinkedIn? Jouw muffe sollicitatie beland vrijwel direct in de grote stroom afwijzingen. Een kwestie van onderscheidend vermogen en meer aanbod dan vraag. Hoe dan wel?

Bodo Agterhof is al ruim 25 jaar loopbaanregisseur, hij geeft loopbaanadvies en helpt mensen bij outplacement, re-integratie en het voorbereiden op een nieuw carrière pad. Bodo biedt een 95% succesgarantie, dankzij zijn bezielde en wervelend dynamische aanpak.

In dit Webinar gaat hij in 45 minuten tijd in op de do’s en don’ts in je CV en je LinkedIn profiel. Wat vooral niet (de foto met tante Annie) en wat dan wel.

Om met Bodo te spreken: “Ik help jou niet dat leuke werk te vinden. Ik help dat leuke werk jou te vinden. Machtig mooi werk”! Wij zijn blij dat Bodo het podium pakt om ook jullie te inspireren.

Wat?

Voor wie?

Programma

Resultaat

Host

Scroll naar boven