Architecture-as-a-Service: Concept met potentie? Ochtendsessie.

Datum

6 september, 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 09:45

Host:

Organisator

KADER42
KADER42

Introductie

In een wereld waarin de diensten ‘as-a-Service’ overal om ons heen verschijnen is het ook goed om na te denken of Architecture-as-a-Service een rol kan spelen in onze IT-landschappen en in het waarborgen van succesvolle IT-projecten. In plaats van een eenmalige inspanning kan het een continu, dynamisch proces worden dat waardevolle begeleiding en ondersteuning biedt in de hele levenscyclus van een project.

Wat?

Robin Hildebrand en William Mayvis delen een visionair concept dat de potentie heeft om de aanpak van IT-architectuur te transformeren.

Tijdens deze interactieve sessie onderzoeken zij samen met jullie de mogelijkheden van Architecture-as-a-Service. Wat zijn jullie gedachten en inzichten over dit concept? Welke voordelen zie je voor jouw organisatie? Wat zijn de mogelijke uitdagingen en hoe kunnen we die aanpakken? Zij willen graag openlijk ideeën uitwisselen en samen ontdekken of Architecture-as-a-Service een toekomst heeft in de wereld van IT-architectuur.

Voor wie?

Voor IT-professionals, management, architecten, project- en programma- managers.

Programma

Urenschema

Interactieve sessie!

09:00 - 09:05
Introductie
09:05 - 09:40
Presentatie en Interactie
09:40 - 09:45
Afronding en discussie

Resultaat

Actueel, trending en voor en door ervaren IT-architecten. Snel, online en kosteloos informatie en kennis delen. Wat wil je nog meer?

Organisator

KADER42
KADER42

Host

Organisator

KADER42
KADER42

KADER42: Community en netwerk van gelijkgestemden. Van inhoudelijke kennis tot praktische ondersteuning en van gericht advies tot toffe opdrachten en functies.

KADER42: Kennis delen is vermenigvuldigen.

Scroll naar boven