Download Bibliotheek

De kern van veel IT-Architectuurproducten bestaat uit architectuurmodellen. In dit Webinar, gehouden op 10-02-2021, gaat Jan Schoonderbeek in op de pitfalls en silver bullets bij het maken, gebruiken en bijhouden van modellen. Praktische tips voor Enterprise en Solution IT-architecten en makers en gebruikers van andere modellen. De presentatie is in het Engels. 

Hoe presenteer jij jezelf? 16 pagina’s citerend uit eigen werk? Vakantiefotootje met hoedje op en cocktail in je hand? Bodo ging op 20-01-2021 in op de do’s en don’ts van je CV. Op zijn verzoek kan je de presentatie met een mailtje bij hem opvragen door op de knop hiernaast te klikken.

Wat zegt de Net Promoter Score nu feitelijk over de klantrelatie en jouw onderscheidend vermogen? Marco Geertsen van Customore Consulting neemt ons mee in de zoektocht naar het klantgericht denken en werken. Dit op basis van 16 jaar ervaring en data-analyse binnen dit werkveld. Webinar van 16-12-2020. 

In het ‘Grip op datamanagement met het datakwadrantmodel’ stelt Rogier Werschkull een meer pragmatische manier voor om het gesprek over datamanagement in een organisatie te starten: het datakwadrantmodel van Ronald Damhof. Webinar van 11-11-2020. 

‘DevOps in jouw organisatie’ presentatie door Daniel Jumelet en Hans Spaander. De impact van de invoering van DevOps op de IT-organisatie en de inrichting van het IT-landschap. Gebruikt tijdens het avond webinar van 30-09-2020. 

‘DevOps in jouw organisatie’ presentatie door Daniel Jumelet. De impact van de invoering van DevOps op de IT-organisatie en de inrichting van het IT-landschap. Gebruikt tijdens het ochtend webinar van 30-09-2020.