Als ondernemer brengt Hans Spaander mensen bij elkaar om gezamenlijk te bouwen aan gemeenschappelijke doelen. Op basis van jaren ervaring in de ICT met name op het gebied van IT- architectuur is structureren en vooruit kijken zijn handelsmerk. Als netwerk man bij uitstek is voor hem KADER42 de plek om elkaar te ontmoeten en kennis te delen, tot snel.


John Immerzeel is een doorgewinterde en gedreven commerciële professional met 30 jaar ervaring in ICT dienstverlening, waarvan een groot deel gerelateerd aan het IT-management en – architectuur vak. Hij wordt enthousiast van het werken met mensen en bouwt op transparantie en betrouwbaarheid. Hij is oprichter van KADER42.


De rode draad in Jan van Vugt zijn loopbaan is innovatie. Al vroeg in zijn 
carrière werd hij de drijvende kracht achter de realisatie van grote projecten binnen telecommunicatie en ICT. Hij geniet er van om zijn kennis en ervaring over te brengen op anderen. Enthousiast mede-oprichter van KADER42, de IT matchmaker tussen vraag en aanbod.  


Daniel Jumelet is een pionier op het gebied van IT-architectuur. Voortdurend is hij op zoek naar vernieuwing en verbetering, samen met collega’s en opdrachtgevers. Het is zijn passie om zijn jarenlange ervaring in een vak dat hij met hart en ziel beoefent, te delen met anderen. Het is dan ook geen wonder dat hij mede-oprichter is van KADER42, de IT KennisHub.