“Ebony and ivory live together in perfect harmony” avond-sessie

“Ebony and ivory live together in perfect harmony”. Dit gaat ook op voor programma- en projectmanagers. Samen maken zij het resultaat (misschien verrassend voor de Agile-adepten maar buiten de softwareontwikkeling bestaan er nog steeds project- en programmamanagers).

In dit Webinar vertelt projectmanager Peter Verhey wat hij van zijn programmamanager verwacht en gaat programmamanager Jan van Vugt in op wat hij van zijn projectmanagers verwacht. In een duo presentatie gaan beiden in op hun samenwerking, de tip, trucs en valkuilen. Los van de gekozen methodiek zijn er universele waarheden die opgaan voor ieder programma en voor ieder project. Is het toeval dat zij in hun vrije tijd bassist en drummer zijn of is er een relatie tussen een ritmesectie en programma’s en projecten managen? Op dinsdag 14 december aanstaande om 09:00 uur en 19:45 uur zetten Peter en Jan hun rollen, taken en samenwerking in het spotlicht. Drumrolll …

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

"Ebony and ivory live together in perfect harmony" Avond-sessie

In dit Webinar vertelt projectmanager Peter Verhey wat hij van zijn programmamanager verwacht en gaat programmamanager Jan van Vugt in op wat hij van zijn projectmanagers verwacht. In een duo presentatie gaan beiden in op hun samenwerking, de tip, trucs en valkuilen. Los van de gekozen methodiek zijn er universele waarheden die opgaan voor ieder programma en voor ieder project.

Beschikbaar Tickets: Onbeperkt
Het "Ebony and ivory live together in perfect harmony" Avond-sessie ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

dec 14 2021

Tijd

19:45 - 20:30

Lokale tijd

 • Tijdzone: Europe/Amsterdam
 • Datum:dec 14 2021
 • Tijd: 19:45 - 20:30
AANMELDEN
QR code