Webinar Leve(n)de IT-architectuur (ochtend-sessie)

Datum

22 september, 2021
Verlopen!

Tijd

Nederlandse tijdzone
09:00 - 09:45

Host:

Introductie

Door de complexiteit van moderne digitale landschappen is architectuur onmisbaar. Logisch dus dat veel organisaties hierin investeren. Maar hoe zorg je voor een architectuurfunctie die:

Een doeltreffende werking heeft?

Verbindend werkt en dienstbaar is aan andere IT-disciplines?

Voorspelbare en goed afgestemde producten oplevert?

Alle stakeholders op een constructieve manier betrekt bij het ontwerpproces?

Aansluit bij een agile voortbrengingsproces?

Hypes ontzenuwt zonder kansen te missen?

Pragmatisch helpt bij het gezamenlijk en organisatie-breed ontwikkelen van visie en het onderbouwd maken van keuzes?

Kortom: Hoe ontwikkel je een volwassen architectuurfunctie die wérkt voor de organisatie? Hoe kom je van worsteling naar toegevoegde waarde?

Als organisaties iets geleerd hebben, is het dat het meer vraagt dan het adopteren van frameworks en architectuurtalen en/of het inhuren of in dienst nemen van een of meer (gecertificeerde) IT-architecten. Maar wat is er dan (nog meer) nodig?

In deze webinar deelt Daniël Jumelet in 45 minuten de belangrijkste inzichten over wat beslissend is bij het aan de praat krijgen van de architectuurfunctie. Inzichten die die hij verwierf samen met een community van architecten en documenteerde in het boek ‘Levende IT-architectuur, praktische toepassing van een functiegerichte aanpak’. Daniël is eigenaar van IT2Fit, zelfstandig IT-architect, inspirator, coach en (praktijk)onderzoeker. Hij spreekt graag en met passie over zijn vak, dat hij uiteraard in uiteenlopende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers ook zelf succesvol toepast.

Wat?

Voor wie?

Programma

Resultaat

Host

Scroll naar boven