Digital Transformation (ochtendsessie)

Datum

7 december, 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 09:45

Host:

Uitverkocht!

Introductie

Is een digitale transformatie wel haalbaar?

Veel organisaties hebben programma’s lopen die een digitale transformatie moeten bewerkstelligen. Op zich is dat niet zo gek. Het scala aan technologieën dat organisaties ter beschikking staat wordt steeds groter en daarmee ook de mogelijkheden om met die technologieën nieuwe business en klanten aan te boren. Maar de uitvoering loopt niet zelden stroef of zelfs spaak. In hun presentatie geven Martin van den Berg en Klaas Brongers aan wat nodig is om een digitale transformatie succesvol uit te voeren. Daarbij putten zij uit onderzoek en ervaring. Natuurlijk geven ze antwoord op de vraag of een digitale transformatie wel haalbaar is.

Martin van den Berg is associate professor bij het lectoraat Artificial Intelligence van de Hogeschool Utrecht, is fellow bij de KNVI en heeft vele jaren ervaring in de wereld van Enterprise Architectuur.

Klaas Brongers is lid van de Raad van Advies van de KNVI, is aangesloten bij het lectoraat Procesinnovatie en Informatiesystemen van de Hogeschool Utrecht en voorzitter van de stichting Climbing the Right Tree.

Wat?

Voor wie?

Programma

Resultaat

Host

Scroll naar boven