Business Architecture: Wat moeten we ermee? (avondsessie)

Datum

2 november, 2022
Verlopen!

Tijd

19:45 - 20:30

Host:

Introductie

Steeds vaker horen we in het IT-domein de term “Business Architecture” en er is sprake van een toenemende vraag voor business architecten.

Waarom horen we dat steeds meer? Is dit het volgende buzz-word? Oude wijn in nieuwe zakken? Is de business architect een vervanging van de IT- of de Enterprise Architect? Of is het de invulling van een noodzakelijke rol in organisaties vanwege de steeds hogere automatiseringsgraad van bedrijven? En waarom blijkt het nog te vaak lastig om die rol goed in te vullen? Maar vooral: wat moeten we ermee of beter, wat kunnen we ermee?

Op basis van zijn eigen ervaringen verduidelijkt Marc Cloesmeijer waarom de samenwerking 0p architectuurniveau tussen business en IT zo belangrijk is maar zeker niet altijd vanzelf spreekt. Door middel van prikkelende en kaderstellende uitspraken kruipt hij in de huid van de business architect met als uiteindelijke doel meer begrip te krijgen voor elkaars werelden en een betere samenwerking tussen Business en IT.

Mark is oprichter van Precedence, al 2 decennia een toonaangevende speler op het vlak van proces- en business architectuur. Marc is al zijn hele werkzame leven een bevlogen en gepassioneerd business architect.

Wat?

Voor wie?

Programma

Resultaat

Host

Scroll naar boven