‘Architectuur is dood! Leve de architectuur!’ (ochtendsessie)

Datum

1 juni, 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 09:45

Host:

Uitverkocht!

Introductie

Als je al een tijdje rondloopt in de wereld van IT-architectuur, ken je de discussies vast. Architecten zijn professionele remmers en in een agile wereld eigenlijk overbodig. Maar toch, de aandacht voor ons mooie vak groeit weer en wint aan waarde! Waarom?

In toenemende mate bestaan organisaties uit digitale ecosytemen die zich uitstrekken tot ver buiten de muren van de eigen datacenters, zelfs over continenten heen. Als gevolg van de online globalisering kunnen gebruikers over de hele wereld worden bediend en neemt concurrentie recht evenredig toe. Alleen organisaties met een goed digitaal businessmodel zullen deze storm goed doorkomen. De roep om te transformeren naar “digital first” business strategieën is dan ook groter dan ooit.

Na jarenlang als ‘niet meer van deze tijd’ te zijn beschouwd, geeft de huidige ontwikkeling architectuur het podium dat het verdient: als raadgever van de business. Meer dan ooit is dit de tijd waarin architectuur de centrale rol kan spelen om organisaties bij de hand te nemen in de weg naar digitalisering. De tijd is nu!

Jordy Dekker neemt je in deze sessie mee op reis en toont je hoe de architect gids en inspirator kan zijn om de organisatie bij de hand nemen naar de behoeften van de 21e eeuw. Jordy is Enterprise Architect en chief evangelist bij ValueBlue. Hij is een warm pleitbezorger voor moderne toepassing van enterprise architectuur en zijn ideeën hierover vormen mede de basis voor Blue Dolphin. Maar wees gerust, dit betoog gaat niet over tooling.

Wat?

Voor wie?

Programma

Resultaat

Host

Scroll naar boven